Betaalmethodes

iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd,veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Kies iDeal betaling en u wordt direct doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u geeft accoord voor de betaling. Het bedrag wordt meteen van uw rekening geschreven en Gebruikteonderdelencvketel.nl krijgt een melding dat uw betaling is voldaan.

Vooruit betalen
Vooruit betalen betekent dat u, na het invoeren en verzenden van uw bestelling, zelf het orderbedrag overmaakt op rekening van Gebruikteonderdelencvketel.nl 
Vooruitbetaling is het meest veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
Gebruikteonderdelencvketel.nl brengt overigens geen extra iDeal betalingskosten in rekening. Houd er echter wel rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat uw betaling ook daadwerkelijk op rekening van Gebruikteonderdelencvketel.nl staat bijgeschreven. Vermeld hierbij het ordernummer.
Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet bijgeschreven dan zal de order worden verwijderd.

Betalen bij afhalen
Betalen bij afhalen is ook mogelijk. Na selectie van deze betaalmogelijkheid krijgt u een bevestigingsmail voor uw order. U ontvangt een mail wanneer de goederen klaar staan voor afhalen.

© 2017 - 2021 gebruikteonderdelencvketel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel